't Hannonshof Nieuwpoort

Na 18 jaar Restaurant ‘De Carrousel’ met veel zorg te hebben uitgebaat, was het tijd voor iets nieuw. Daarom besloten we onze ervaring mee te nemen naar ’t Hannonshof, dat we ombouwden tot een knusse, gezellige en familiale B&B. Gelegen in de polders op een boogscheut van Nieuwpoort en Ramskapelle willen we onze gasten verwennen. Kristel staat steeds met de glimlach voor u klaar en Dave zal uw wensen vervullen aan het fornuis.Kinderen zijn ook van harte welkom. Ze kunnen naar hartelust ravotten op het volledig afgesloten domein. Als ze het leuk vinden mogen ze ook mee voor de hoevedieren zorgen! Ook aan gasten die minder mobiel of rolstoelafhankelijk zijn is gedacht. Ons “Kabouterhuisje” is aan hun noden aangepast. We willen er voor zorgen dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten in ’t Hannonshof!


Ontbijtruimte/veranda:

Hier klopt het hart van de B&B! Van het moment dat je langs de voordeur binnen komt, word je naar deze ruimte gezogen. Het is er licht, je hebt er een mooi zicht op de tuin. De haard zorgt in de winter voor die extra gezelligheid. Hier serveren we het ontbijt en avondeten. Gedurende de ganse dag kan je hier steeds terecht om rustig te vertoeven, te lezen, iets te drinken of gewoon voor een babbeltje…

Terras en tuin:

Het terras biedt de mogelijkheid om buiten te ontbijten of ’s avonds te eten. Bij zonnig weer heb je de ganse dag de zon op het terras of de tuin. Maar de bomen zorgen er voor dat je ook steeds in de schaduw kan genieten.

Praktisch:

  • Parking: Auto’s kunnen gratis en veilig binnen het domein parkeren. Fietsenstalling met oplaadpunten is aanwezig.

  • Openbaar vervoer: Je kan de trein nemen tot Oostende en van daaruit de tram tot aan de halte Nieuwpoort- Stad. We kunnen je ook komen ophalen met de auto aan het station Oostende of aan de Tramhalte Nieuwpoort-Stad. ( €0.20 per km)Reservatie en betaling:

Je reservatie is definitief na betaling van het voorschot, dat bedraagt 25% van het totale bedrag van de verblijfskosten. Het saldo wordt betaald bij aankomst cash of met Bancontact. Het kan ook overgeschreven worden. Overschrijving kan gebeuren op volgend rekeningnummer:
BE85 1325 4567 9706
B&B ’t Hannonshof
Ramskapellestraat 15
8620 Nieuwpoort

Annulatie:

Annulatie is mogelijk tot 14 dagen voor aankomst. Indien deze tijdspanne verstreken is kunnen wij de helft van uw voorschot inhouden. Annuleert U binnen de 7 dagen voor aankomst wordt het voorschot volledig ingehouden.

Enkele opmerkingen:

Je kan op de kamer vanaf 16u of volgens afspraak en uitchecken om 11u.
Alle kamers zijn volledig rookvrij! We vertrouwen erop dat U met respect logeert in onze kamers!

Cadeaubon:

Een cadeau nodig voor verjaardag, huwelijk, feestdagen,... Schenk een cadeaubon van B&B 't Hannonshof. Voor verdere info hierover, stuurt u best even een emailtje.